core-TABLE-DU-PARC-transparant-WIT2 Table Du Parc

Fingerlicking good food

Menu Contact

Love at first bite

Hoi beste foodie, wat leuk dat jij aan tafel bijschuift in Table Du Parc. Ik ben Pascal en ik heb al meer dan mijn halve leven een alsmaar groeiende passie voor koken en lekker eten.

Een eigen restaurant was al een tijdje een sluimerende droom. De realisatie ervan heb ik vooral aan mijn voetballende zoon Milan te danken. Op zijn 14de bleven zijn sportieve prestaties ondermaats en zag hij lijkbleek door een intolerantie voor gluten en lactose.

Ik verdiepte mij in gezonde voeding en paste ons eetpatroon aan. Milan kreeg weer meer kleur en energie. Ikzelf ook trouwens. Mijn omgeving kon de ommezwaai eveneens smaken en spoorde me aan om "hier iets mee te doen". Dat was voor mij het signaal om een koksopleiding te volgen.

Op het juiste moment stootte ik op dit historisch pand vlak voor de start van de renovatie. Het huis ligt hier ideaal aan de groene rand van het Aalsterse stadspark, midden in het gloednieuw sport- en recreatiegebied van du Parc en is nu een eigentijds restaurant geworden.

Deze plek vind ik bijzonder geschikt om de Aalstenaars kennis te laten maken met de begrippen "mindfoodness" en "onthaasten". Met de vintage inrichting en ruimte tussen de tafels heb ik getracht een huiselijke sfeer te scheppen. Zo wil ik je aanmoedigen om even rustig aan te doen en aandachtig van elke hap of slok te proeven en te genieten.

In Table Du Parc serveer ik jou herkenbare verwengerechten met een gezonde ondertoon en een culinaire twist. Mijn zus is voedingsdeskundige en ziet erop toe dat 70% van de gerechten op de menukaart niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook je hele lijf voedt.

In Table Du Parc werkt het keukenteam bij voorkeur met biologische ingredienten en met seizoensproducten uit de streek. Alle gerechten zijn homemade en kraakvers bereid. Vraag gerust uitleg aan de zaalmedewerkers van Table Du Parc, ze zullen jou graag verder wegwijs maken.

We wish you a fingerlicking good food day!

Pascal & Team Table Du Parc

Typisch Table Du Parc

Kwaliteitsvolle en kraakverse ingredi├źnten, lokale leveranciers, bio en home-made blijven onze topprioriteit.
Zowel de mensen met passie voor puur en gezond als de liefhebbers van bekende smaken en onsterfelijke (streek)gerechten kunnen bij ons samen aan tafel.

Praktisch

Aangezien wij bij Table Du Parc bijna uitsluitend dagverse producten gebruiken, werken we enkel op reservatie, online via deze website of telefonisch op 053 42 71 30.

Tot snel voor een fingerlicking good food day!

Team Table du parc

Contact

Table Du Parc

Erembodegemstraat 33
9300 Aalst

T: +32 53 42 71 30
E: tableduparc@gmail.com

Openingsuren

MA: Gesloten

DI: 18:00-22:00

WO - DO: 12:00-15:00 & 18:00-22:00

VR: 12:00-15:00 & 18:00-23:00

ZA: 18:00-23:00

ZO: 10:00-14:00 & 18:00-21:00